Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Політика конфіденційності

Усі авторські права та інші права інтелектуальної власності на всі тексти, зображення та інші матеріали на цьому веб-сайті є власністю Nestlé Group та/або Starbucks або використані з дозволу відповідного правовласника. 

 

Ви можете переглядати цей веб-сайт, відтворювати уривки змісту шляхом друку матеріалів, зберігати інформацію на жорсткому диску з метою надання іншим особам. Це можливо лише за умови, що Ви залишите незмінними всі помітки щодо авторських та інших прав власності, а також, що на копіях стоятиме наведена вище примітка про зареєстровану торговельну марку. Жодна копія будь-якої частини цього веб-сайту не може продаватися або розповсюджуватися з комерційною метою, а також не може бути змінена або використана у будь-якій іншій праці, публікації чи веб-сайті. 

 

Зареєстровані торговельні марки, логотипи, символи та знаки обслуговування (разом «Торгові марки»), розміщені на цьому веб-сайті, є власністю Starbucks або Nestlé або використовуються за ліцензією Société des Produits Nestlé S.A., що входить до Nestlé Group. Ніщо на цьому веб-сайті не може інтерпретуватися як право чи дозвіл використовувати будь-яку торгову марку, що знаходиться на цьому веб-сайті. Суворо забороняється використання/неправомірне використання торгових марок або будь-якого іншого матеріалу цього веб-сайту, крім випадків, передбачених цими Положеннями та умовами. Доводимо до Вашого відома, що Nestlé Group рішуче захищатиме дотримання своїх ліцензійних прав на інтелектуальну власність з усією суворістю закону. 

 

ПОСИЛАННЯ НА ІНШІ САЙТИ 

 

Посилання на веб-сайтах Nestlé Group можуть привести Вас на сайти сторонніх компаній за межами мережі та систем Nestlé Group. У такому випадку Nestlé Group не несе відповідальності за зміст, точність інформації або функціонування цих веб-сайтів. Nestlé Group надає ці посилання добровільно і не несе відповідальності за будь-які зміни на веб-сайтах сторонніх компаній. Розміщення будь-якого посилання на інший веб-сайт не означає його схвалення з боку Nestlé Group. Ми наполегливо рекомендуємо Вам ознайомлюватися й уважно читати правові положення та інформацію щодо конфіденційності усіх інших веб-сайтів, які Ви відвідуєте. 

 

ГАРАНТІЇ ТА ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ 

 

Ви користуєтеся цим веб-сайтом виключно на свій страх і ризик. 

 

ГАРАНТІЇ 

 

Цей веб-сайт надається Вам на умовах «Як є» та «Як доступно», тому Nestlé Group не дає будь-яких, чи то прямих, чи не виражених прямо, статутних чи інших (включаючи гарантії товарної якості і придатності для специфічних цілей) гарантій, а також гарантій чи тверджень, що матеріали на цьому веб-сайті є повними, точними, достовірними, вчасно поновлюваними, такими, що не порушують права третіх сторін; що доступ до даного веб-сайту буде безперервним чи здійснюватиметься без помилок; що цей веб-сайт не містить вірусів та є захищеним; що будь-які поради чи думки, отримані від Nestlé Group на цьому сайті, є безпомилковими і такими, на які слід покладатися. Будь-які заяви та гарантії щодо перерахованого однозначно відхиляються. 

 

Зверніть увагу, що деякі законодавства можуть не дозволяти виключення непрямих гарантій, тому деякі з вищезгаданих виключень можуть не стосуватися Вас. Ознайомтеся, будь ласка, із місцевим законодавством. 

 

Ми залишаємо за собою право в будь-який час без попереджень обмежити, призупинити або заблокувати Вам доступ до цього веб-сайту або будь-яких його функцій чи частин. 

 

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ 

 

Ані Nestlé Group, ані будь-яка інша сторона, яка бере участь у створенні, розробці або випуску цього веб-сайту від нашого імені, включаючи, без обмежень Starbucks Corporation, не несе жодної відповідальності за будь-які прямі, ненавмисні, непрямі, спеціальні або штрафні збитки, витрати, втрати або зобов’язання, що виникли через Ваш доступ, використання або неможливість використання, зміну змісту цього веб-сайту або будь-якого іншого веб-сайту, посилання на який Ви знайшли на цьому веб-сайті, або через будь-які наші дії чи бездіяльність в результаті отриманого від Вас електронного повідомлення.  

 

Ані Nestlé Group, ані будь-яка інша сторона, яка бере участь у створенні, розробці або випуску цього веб-сайту, не несе відповідальності за підтримку матеріалів та послуг, що надаються на цьому веб-сайті, чи за внесення виправлень, оновлення інформації або повідомлень, пов’язаних із цим. Будь-які матеріали на цьому веб-сайті можуть бути змінені без попередження про це. 

 

Крім того, Nestlé Group не має жодних зобов’язань та не несе жодної відповідальності через будь-які збитки, спричинені вірусами, які можуть інфікувати Ваше комп’ютерне або інше обладнання внаслідок використання, доступу до будь-якого матеріалу з цього веб-сайту або завантаження інформації з нього. Вирішивши завантажити матеріали з цього веб-сайту, Ви дієте на свій страх і ризик.

 

У максимально дозволеному чинним законодавством порядку Ви прямо відмовляєтеся від усіх претензій до Nestlé Group, її директорів, посадових осіб, співробітників, постачальників та програмістів, які можуть виникнути внаслідок використання Вами цього веб-сайту чи доступу до нього.  

 

ЗАБОРОНЕНА ДІЯЛЬНІСТЬ 

 

Вам заборонено вчиняти будь-які дії, які Nestlé Group на власний розсуд може визнати невідповідними та/або дії, що будуть визнані незаконними чи є забороненими будь-яким законодавством, що застосовується до цього веб-сайту, включаючи, але не обмежуючись наступними: 

 

Будь-який вчинок, що є порушенням прав конфіденційності (включаючи завантаження персональних даних без згоди відповідної особи) або будь-яких інших законних прав фізичних осіб; 

 

Використання цього веб-сайту з метою зганьбити чи обмовити Nestlé Group, її співробітників чи інших осіб або ж для дій, що дискредитують добре ім’я Nestlé Group; 

 

Завантаження на веб-сайт файлів, що містять віруси, які можуть завдати шкоди майну Nestlé Group або інших осіб;  

 

Розміщення або передача на цей веб-сайт будь-яких несанкціонованих матеріалів, включаючи, але не обмежуючись матеріалами, які, на нашу думку, можуть призвести до порушення безпеки систем та мереж Nestlé Group або третіх сторін чи таких, що є наклепницькими, расистськими, нецензурними, погрожуючими, порнографічними або іншим чином незаконними. 

 

Застосовне право та юрисдикція 

 

Продукція, матеріали, пропозиції та інформація Nestlé Group, розміщені на цьому веб-сайті, призначені лише для користувачів та споживачів України. Nestlé Group не дає гарантій, що продукти та матеріали цього веб-сайту доступні та актуальні поза межами України. Будь ласка, зв’яжіться з нашим місцевим дистриб’ютором для отримання інформації про доступні у Вашій країні продукти. Зображення продуктів на цьому веб-сайті є лише їх візуальними відображеннями і не передають їх дійсних розмірів, кольорів упаковки тощо. 

 

Ви та Nestlé Group погоджуєтеся, що будь-які суперечки або претензії, що можуть виникнути у зв’язку чи внаслідок використання цього веб-сайту, вирішуватимуться відповідно до положень українського законодавства у судах України.  

 

COOKIES 

 

Nestlé використовує технологію моніторингу («cookies»). Політика Nestlé Group щодо використання файлів cookie викладена в розділі «Політика конфіденційності та персональної інформації Nestlé Group», розміщеному на цій веб-сторінці. 

 

ОНОВЛЕННЯ ДІЙСНИХ ПОЛОЖЕНЬ ТА УМОВ  

 

Ми залишаємо за собою право вносити будь-які зміни та виправлення до цього документу. Будь ласка, час від часу відвідуйте цю сторінку, щоб переглянути цю та нову додаткову інформацію. 

© Societe des Produits Nestle S.A. 2011 

 

 

Політика конфіденційності Нестле 

 

ЩО ОХОПЛЮЄ ДАНА ПОЛІТИКА 

 

Будь ласка, уважно прочитайте цю Політику конфіденційності «Політика», щоб зрозуміти наші принципи обробки Ваших Персональних Даних. Дана Політика поширюється на осіб, що взаємодіють із Нестле через товари та послуги Starbucks at Home як споживачі («Ви»). У цій Політиці пояснюється, як Ваші Персональні Дані збираються, використовуються і розголошуються ТОВ «Нестле Україна» («Нестле», «Ми», «Нас», «Нам»). Тут також зазначено, як Ви можете отримати доступ до своїх Персональних Даних, які Ми маємо, та оновити їх, а також обрати, яким чином Ми можемо використовувати Ваші Персональні Дані. 

 

Ця Політика охоплює як нашу діяльність в мережі Інтернет, так і поза її межами, включаючи Персональні Дані, які Ми збираємо за допомогою різноманітних каналів, таких як веб-сайти, додатки, соціальні мережі, служба взаємодії зі споживачами, пункти продажу та різні заходи. Зверніть увагу, що Ми можемо збирати Персональні Дані з різних джерел (веб-сайти, рекламні заходи та події). Враховуючи це, Ми об’єднуємо Персональні Дані, які спочатку були зібрані різними підрозділами Нестле або партнерами Нестле. Будь ласка, перегляньте розділ 9 Політики для отримання додаткової інформації про те, як Ви можете заперечити проти цього. 

 

Якщо Ви не надаєте Нам необхідних Персональних Даних (ми повідомимо Вам, коли це відбудеться, наприклад, зазначивши цю інформацію в наших реєстраційних формах), Ми не зможемо надати Вам наші товари та/або послуги, для надання яких вони необхідні. Ця Політика може час від часу змінюватися (див. розділ 11). 

 

Ця ПОЛІТИКА містить важливу інформацію з наступних питань: 

 

1. ДЖЕРЕЛА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ 

2. ЯКІ ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ МИ ЗБИРАЄМО, І ЯК МИ ЦЕ РОБИМО 

3. ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ ДІТЕЙ 

4. ФАЙЛИ COOKIES/АНАЛОГІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ, РЕЄСТРАЦІЙНІ ФАЙЛИ ТА ВЕБ-МАЯКИ 

5. ВИКОРИСТАННЯ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ 

6. РОЗГОЛОШЕННЯ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ 

7. ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ 

8. ЗБЕРІГАННЯ ТА/АБО ПЕРЕДАЧА ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ 

9. ДОСТУП ДО ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ 

10. МОЖЛИВІСТЬ ВИБОРУ, ЯК МИ ВИКОРИСТОВУЄМО І РОЗГОЛОШУЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ 

11. ЗМІНИ В ЦІЙ ПОЛІТИЦІ 

12.   ВОЛОДІЛЕЦЬ (КОНТРОЛЕР) ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ 

 

1. ДЖЕРЕЛА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ 

 

Ця Політика стосується Персональних Даних, які Ми отримуємо від Вас або про Вас за допомогою методів, описаних нижче (див. розділ 2), із наступних джерел: 

 

Веб-сайти Нестле. Веб-сайти, орієнтовані на споживача, якими управляє компанія Нестле, включаючи веб-сайти, якими Ми управляємо під нашими власними доменами/URL-адресами та сторінки, які Ми запускаємо в соціальних мережах, таких як Facebook («Веб-сайти»). 

 

Додатки для смартфонів Нестле. Орієнтовані на споживача програми, якими управляє Нестле, такі як додатки для смартфонів. 

 

Електронна пошта, текстові та інші електронні повідомлення. Взаємодія між Вами та компанією Нестле шляхом електронної комунікації. 

 

Центр взаємодії зі споживачами Нестле («Лінія турботи Нестле»)  для Nestlé Starbucks -

 

Реєстраційні форми. Електронні, паперові або аналогічні форми, які Ми збираємо за допомогою пошти, під час заходів в магазинах, конкурсів та інших рекламних акцій або подій.  

 

Взаємодія з нашою рекламою. Взаємодія з нашими рекламними оголошеннями (наприклад, якщо Ви взаємодієте з одним із наших рекламних оголошень на сторонньому веб-сайті, Ми можемо отримати інформацію про таку взаємодію).  

 

Дані, які Ми створюємо. Під час нашої взаємодії з Вами Ми можемо створювати Персональні Дані щодо Вас (наприклад, інформація про Ваші покупки на наших веб-сайтах). 

 

Дані з інших джерел. Соціальні мережі (наприклад, такі як Facebook, Google), маркетингові дослідження (якщо зворотний зв’язок не надається анонімно), сторонні агрегатори даних, промо-партнери Нестле, публічні джерела та дані, отримані при придбанні інших компаній. 

 

2. ЯКІ ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ МИ ЗБИРАЄМО, І ЯК МИ ЦЕ РОБИМО 

 

Залежно від того, як Ви взаємодієте з Нестле (онлайн, офлайн, по телефону тощо), Ми отримуємо від Вас різні типи інформації, як описано нижче. 

 

Особиста контактна інформація. Включає будь-яку інформація, яку Ви надаєте нам, що дає Нам змогу зв’язатися з Вами, наприклад Ваше ім’я, поштова адреса, адреса електронної пошти, дані соціальної мережі або номер телефону. 

 

Дані для входу в обліковий запис. Будь-яка інформація, необхідна для доступу до Вашого облікового запису. Наприклад, адреса електронної пошти, прізвище, ім’я користувача, пароль та/або контрольне запитання та відповідь.

 

Демографічна інформація та інтереси. Будь-яка інформація, що описує Ваші демографічні та/або поведінкові характеристики. Наприклад, дата народження, вік чи віковий діапазон, стать, географічне розташування (наприклад, поштовий індекс), улюблені продукти, хобі та інтереси, а також інформація про побут, сім’ю чи спосіб життя. 

 

Інформація з комп’ютера/мобільного пристрою. Будь-яка інформація про комп’ютерну систему чи інший технологічний пристрій, який Ви використовуєте для доступу до одного з наших веб-сайтів або додатків, наприклад IP-адреса, що використовується для підключення комп’ютера чи пристрою до Інтернету, тип операційної системи та версія веб-браузера. Якщо Ви отримуєте доступ до веб-сайту або додатку Нестле через мобільний пристрій, наприклад смартфон, зібрана інформація також включатиме у випадках, коли це дозволено, унікальний ідентифікатор Вашого пристрою, ідентифікатор реклами, геолокацію та інші подібні дані мобільних пристроїв. 

 

Інформація про використання веб-сайтів. Під час перегляду наших веб-сайтів та взаємодії з ними чи з інформаційними листами Ми використовуємо технології автоматичного збору даних, щоб збирати певну інформацію про Вашу активність. Сюди входить інформація про те, за якими посиланнями Ви переходите, які сторінки чи контент переглядаєте та протягом якого часу, а також інша аналогічна інформація та статистика Ваших дій, наприклад час відгуку, помилки завантаження та тривалість відвідування певних сторінок. Ця інформація фіксується за допомогою автоматизованих технологій, таких як файли cookie та веб-маяки, а також збирається за допомогою третіх сторін для відстеження з аналітичною та рекламною метою. Ви маєте право заперечити проти використання таких технологій. Докладніша інформація міститься у розділі 4. 

 

Дослідження ринку та відгуки споживачів. Будь-яка інформація, якою Ви добровільно ділитеся з Нами про Ваш досвід використання наших продуктів та послуг. 

 

Контент споживачів. Будь-який контент, який Ви створюєте, а потім ділитеся ним з Нами в соціальних мережах або завантажуєте його на один із наших веб-сайтів чи додатків соціальних мереж, таких як Facebook. Наприклад, фотографії, відео, персональні історії чи інший подібний контент. У випадках, коли це дозволено, Ми збираємо та публікуємо контент споживача у зв’язку з різними заходами, включаючи конкурси та інші рекламні акції.  

 

Інформація з соціальних мереж. Будь-яка інформація, якою Ви публічно ділитеся в соціальній мережі, або інформація, яка є частиною Вашого профілю в соціальній мережі (наприклад, Facebook) і якою Ви дозволяєте соціальній мережі ділитися з нами. Наприклад, основна інформація Вашого облікового запису (ім’я, адреса електронної пошти, стать, день народження, місце проживання, фото профілю, ідентифікатор користувача, список друзів тощо) та будь-яка інша додаткова інформація, якою Ви ділитеся в соціальній мережі. Ми отримуємо інформацію з Вашого профілю у соціальній мережі (або частину інформації) щоразу, коли Ви взаємодієте зі сторінкою Нестле в соціальній мережі, наприклад Facebook, щоразу, коли Ви використовуєте плагіни соціальних мереж, що інтегровані в веб-сайт Нестле (наприклад, Facebook Connect) або щоразу, коли Ви взаємодієте з Нами через соціальні мережі. Щоб дізнатися більше про те, як Нестле отримує Вашу інформацію із соціальної мережі, або відмовитися від надання такої інформації в соціальній мережі, будь ласка, відвідайте веб-сайт відповідної соціальної мережі. 

 

Платіжна та фінансова інформація. Будь-яка інформація, необхідна Нам для виконання замовлення або яку Ви використовуєте для здійснення покупки, наприклад дані Вашої дебетової або кредитної картки (ім’я власника картки, номер картки, термін дії тощо) або інформація про інші форми оплати (якщо така доступна). У будь-якому випадку Ми або наші постачальники послуг з обробки платежів обробляємо платіжну та фінансову інформацію відповідно до чинного законодавства, правил та стандартів безпеки. 

 

Дзвінки до центру взаємодії зі споживачами («Лінія турботи Нестле»). Комунікація із центром взаємодії зі споживачами може бути записана або прослухана відповідно до чинного законодавства для операційних потреб (наприклад, для забезпечення якості обслуговування або тренінгу). Дані платіжної картки не записуються. Якщо це передбачено законодавством, Ви будете проінформовані про такий запис на початку Вашого дзвінка. 

 

Сенсативні Персональні Дані. Ми не прагнемо збирати або іншим чином обробляти сенсативні Персональні Дані у ході звичайної діяльності. Якщо з будь-яких причин виникає необхідність в обробці Ваших сенсативних Персональних Даних, Ми покладаємося на Вашу попередню явну згоду на будь-яку обробку, що є добровільною (наприклад, з маркетинговою метою). Якщо Ми обробляємо Ваші сенсативні Персональні Дані з іншою метою, Ми спираємося на наступні правові засади: (i) виявлення та запобігання злочинам (включаючи запобігання шахрайству); та (ii) дотримання чинного законодавства. 

 

3. ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ ДІТЕЙ 

 

Ми свідомо не вимагаємо та не збираємо Персональні Дані дітей віком до 18 років. Якщо Ми виявимо, що Ми ненавмисно отримали Персональні Дані дитини віком до 18 років, ми негайно видалимо Персональні Дані цієї дитини з наших записів. Однак Нестле може збирати Персональні Дані про дітей віком до 18 років безпосередньо від батьків чи опікунів та за явної згоди цієї особи. 

 

4. ФАЙЛИ COOKIES/АНАЛОГІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ, РЕЄСТРАЦІЙНІ ФАЙЛИ ТА ВЕБ-МАЯКИ 

 

Файли cookie/Аналогічні технології. Будь ласка, ознайомтеся з нашою ПОЛІТИКОЮ використання файлів cookie, щоб дізнатися, як Ви можете керувати налаштуваннями файлів cookie, а також для отримання детальної інформації про файли cookie, які Ми використовуємо, та мету, з якою Ми їх використовуємо. 

 

Реєстраційні файли. Ми збираємо інформацію у вигляді реєстраційних файлів, які записують діяльність веб-сайту, та збираємо статистичні дані щодо сторінок, які Ви відвідуєте найчастіше. Ці записи генеруються автоматично та допомагають Нам усувати помилки, підвищувати продуктивність та підтримувати безпеку наших веб-сайтів. 

 

Веб-маяки (також відомі як «веб-жучки») – це маленькі ланцюжки кодів, що є графічними зображеннями, вбудованими в веб-сторінки чи електронні листи з метою зворотної передачі даних нам. Інформація, зібрана за допомогою веб-маяків, включає IP-адресу та інформацію про те, як Ви реагуєте на рекламне повідомлення (наприклад, у який час електронний лист було відкрито, на які посилання Ви натискаєте в електронному листі тощо). Ми використовуватимемо веб-маяки на наших веб-сайтах або включатимемо їх в електронні листи, які Ми надсилаємо Вам. Ми використовуємо веб-маяки з різною метою, зокрема для звітності про відвідуваність сайту, отримання інформації про кількість унікальних відвідувачів, рекламу, а також з метою аудиту та звітності щодо електронної пошти та персоналізації. 

 

5. ВИКОРИСТАННЯ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ 

 

У наступних пунктах описуються різні цілі, для яких Ми збираємо і використовуємо Ваші Персональні Дані, а також різні типи Персональних Даних, які збираються для кожної з цілей. Будь ласка, зверніть увагу, що не все нижченаведене стосуватиметься кожного зі споживачів. 

 

Для чого Ми використовуємо Ваші Персональні Дані  

Наші підстави 

Наші законні інтереси 

Обслуговування_споживачів. Ми використовуємо Ваші Персональні Дані з метою обслуговування споживачів, включаючи відповіді на Ваші запити. Зазвичай це вимагає використання певної персональної контактної інформації та інформації стосовно причин Вашого запиту (наприклад, статус замовлення, технічна проблема, питання/скарга щодо продукції, загальні питання тощо). 

  • Виконання договірних зобов’язань  

  • Правові зобов’язання 

  • Наші законні інтереси 

 

  • Удосконалення та розробка нових продуктів та послуг 

  • Більша ефективність 

 

Конкурси, маркетингові повідомлення та інші акції. За Вашої згоди (за потреби), Ми використовуємо Ваші Персональні Дані, щоб надавати Вам інформацію про товари чи послуги (наприклад, маркетингові повідомлення, рекламні кампанії або акції) за допомогою таких засобів, як електронна пошта, рекламні повідомлення, SMS, телефонні дзвінки та поштова розсилка у межах, дозволених законодавством. Деякі наші рекламні кампанії та акції розміщуються на сторонніх веб-сайтах та/або в соціальних мережах. Таке використання Ваших Персональних Даних є добровільним, що означає, що Ви можете відмовитися від обробки Ваших Персональних Даних з цією метою. Щоб отримати докладнішу інформацію про те, як змінити свої налаштування щодо маркетингової комунікації, див. розділи 9 та 10 нижче. Для отримання додаткової інформації про наші конкурси та інші акції, будь ласка, ознайомтеся з офіційними правилами та детальною інформацією, розміщеними для кожного конкурсу/акції. 

  • Ваша згода (за потреби) 

  • Виконання договірних зобов’язань  

  • Наші законні інтереси 

 

  • Визначення наших продуктів та послуг, які можуть Вас зацікавити та інформування Вас про них  

  • Визначення типів споживачів для нових продуктів або послуг 

Соціальні мережі. Ми використовуємо Ваші Персональні Дані, коли Ви використовуєте функції соціальних мереж, наприклад функцію «Like», щоб показувати Вам рекламу та взаємодіяти з Вами в соціальних мережах. Ви можете дізнатися більше про те, як ці функції працюють, а також які дані Вашого профілю Ми отримуємо, і дізнатися, як Ви можете відмовитися від такого використання Ваших Персональних Даних, переглянувши Політику конфіденційності у відповідних соціальних мережах. 

  • Ваша згода (за потреби) 

  • Наші законні інтереси 

 

  • Визначення наших продуктів та послуг, які можуть Вас зацікавити та інформування Вас про них  

  • Визначення типів споживачів для нових продуктів або послуг 

Персоналізація (в режимах офлайн та онлайн). За Вашої згоди (за потреби), Ми використовуємо Ваші Персональні Дані, (i) щоб проаналізувати Ваші уподобання і звички, (ii) щоб передбачати Ваші потреби на підставі аналізу Вашого профілю, (iii) щоб покращувати та персоналізувати Ваш досвід взаємодії з нашими веб-сайтами і додатками; (iv) забезпечити оптимізацію вмісту наших веб-сайтів/додатків для Вас, Вашого комп’ютера або іншого пристрою; (v) для надання Вам таргетованої реклами і контенту, і (vi) щоб дозволити Вам користуватися інтерактивними функціями на веб-сайті, за Вашого бажання. Наприклад, Ми можемо зберігати Ваше ім’я користувача/адресу електронної пошти, щоб Ви могли швидко увійти в систему під час наступного відвідування нашого сайту або щоб Ви могли легко відновити об’єкти, які Ви раніше розмістили в кошику. На основі цієї інформації і за Вашої згоди (за потреби) Ми також показуємо Вам певний контент або рекламні акції Нестле, які відповідають Вашим інтересам. Використання Ваших Персональних Даних є добровільним, що означає, що Ви можете заборонити обробку Ваших Персональних Даних з цією метою. Для отримання детальної інформації про те, як відмовитися від такого використання Ваших Персональних Даних, див. розділ 10 нижче. 

Виконання замовлення. Ми використовуємо Ваші Персональні Дані для обробки та відправки Ваших замовлень, інформуємо Вас про стан Ваших замовлень, коригуємо адреси і проводимо перевірку особи та інші заходи для виявлення шахрайства. Це передбачає використання певних Персональних Даних та платіжної інформації. 

 

  • Виконання договірних зобов’язань  

  • За Вашої згоди (за потреби) 

  • Правові зобов’язання 

  • Наші законні інтереси 

 

  • Удосконалення та розробка нових продуктів та послуг 

  • Більша ефективність 

  • Захист наших систем, мереж та персоналу 

  • Дотримання правових зобов’язань 

 

Інші загальні цілі (наприклад, внутрішні або ринкові дослідження, аналітичні дані, безпека). Відповідно до чинного законодавства Ми використовуємо Ваші Персональні Дані для інших комерційних цілей, таких як підтримка Вашого облікового запису, проведення внутрішнього або маркетингового дослідження та оцінка ефективності рекламних кампаній. Ми залишаємо за собою право, якщо у Вас є облікові записи Нестле, синхронізувати ці облікові записи в один спільний обліковий запис. Ми також використовуємо Ваші Персональні Дані для управління та функціонування наших комунікацій, інформаційних технологій та систем безпеки. 

Правові підстави або злиття/поглинання. У випадку, якщо компанія Нестле або її активи будуть придбані або об’єднані з іншою компанією, в тому числі в результаті банкрутства, Ми передамо Ваші Персональні Дані будь-кому з наших правонаступників. Ми також розголошуємо Ваші Персональні Дані третім особам (і), якщо це вимагається чинним законодавством; (іі) для судового провадження; (iii) у відповідь на запит компетентного правоохоронного органу; (iv) для захисту наших прав, конфіденційності, безпеки майна або громадськості; або (v) для забезпечення дотримання умов будь-якої угоди або умов користування нашим веб-сайтом.  

  • Правові зобов’язання 

  • Наші законні інтереси 

 

  • Дотримання правових зобов’язань 

  • Захист наших активів та персоналу 

 

 

 

6. РОЗГОЛОШЕННЯ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ 

 

На додаток до організацій Нестле, згаданих у розділі контролерів даних та контактів (див. розділ 12), Ми ділимося Вашими Персональними Даними з такими типами третіх осіб:  

 

Провайдери послуг. Це компанії, за допомогою яких Ми керуємо нашим бізнесом (наприклад, виконання замовлень, обробка платежів, виявлення шахрайства та перевірка Персональних Даних, робота веб-сайту, компанії з дослідження ринку, служби підтримки, рекламні акції, розробка веб-сайтів, аналіз даних, Центр з реагування на потреби клієнтів (CRC) тощо). Провайдерам послуг та їхньому визначеному персоналу надається доступ та можливість використовувати Ваші Персональні Дані від нашого імені лише для виконання конкретних завдань, які їм було доручено виконати відповідно до наших інструкцій, і вони повинні забезпечувати конфіденційність та захист Ваших Персональних Даних. 

 

Якщо це вимагається чинним законодавством, Ви можете отримати список постачальників, які обробляють Ваші Персональні Дані (див. розділ 12, щоб зв’язатися з нами). 

 

Бюро кредитних історій/агентства по стягненню боргів. У межах, дозволених чинним законодавством, бюро кредитних історій та агентства по стягненню боргів є зовнішніми компаніями, які Ми використовуємо, для того, щоб перевірити Вашу кредитоспроможність (зокрема, для замовлень із рахунком-фактурою) або для збору несплачених рахунків, якщо це дозволяється чинним законодавством. 

 

Сторонні компанії, що використовують Персональні Дані з власною маркетинговою метою. За винятком випадків, коли Ви дали свою згоду, Ми не надаємо права на використання та не продаємо Ваші Персональні Дані стороннім компаніям для їх власних маркетингових цілей. Ми повідомимо Вам дані таких компаній, коли запросимо у Вас отримання згоди.

 

Сторонні одержувачі Даних, які використовують Персональні Дані на законних підставах або в зв'язку зі злиттям/поглинанням. Ми розголошуємо Ваші Персональні Дані третім особам, якщо існують законні підстави для такого розкриття або у зв’язку зі злиттям/поглинанням (докладніше див. розділ 5). 

 

7. ЗБЕРІГАННЯ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ 

 

Ми вживаємо відповідних заходів для того, щоб Ваші Персональні Дані оброблялися лише протягом мінімального періоду, необхідного для цілей, визначених у цій Політиці Конфіденційності. Критеріями для визначення періоду зберігання Ваших Персональних Даних є: 

 

Ми зберігаємо Ваші Персональні Дані у формі, що дозволяє ідентифікувати їх лише до тих пір, поки: 

Ми підтримуємо постійні відносини з Вами (наприклад, там, де Вас включено в наш список розсилки і Ви не скасували підписку); 

Ваші Персональні Дані необхідні з метою, викладеною в Політиці Конфіденційності, і Ми маємо для цього юридичні підстави. 

 

Тривалість: 

будь-який застосовний строк позовної давності (тобто будь-який строк, протягом якого особа може пред’явити Нам позов), і 

 

додаткові 2 місяці після закінчення відповідного строку позовної давності (тому Ми можемо ідентифікувати будь-які Персональні Дані особи, яка може подати претензію в кінці відповідного періоду). 

 

Крім того, у разі подання відповідних вимог Ми можемо продовжувати обробляти Ваші Персональні Дані протягом додаткового часу, необхідного у зв’язку з цим позовом. 

 

Протягом періодів, зазначених у пунктах b (i) та b (ii) вище, Ми обмежуватимемо обробку Ваших Персональних Даних зберіганням або, а також забезпеченням безпеки цих даних, за винятком випадків, коли їх потрібно переглянути у зв’язку із будь-якою вимогою або будь-яким зобов’язанням відповідно до чинного законодавства.

 

Після вичерпання періодів, зазначених у пунктах (a), (b) та (c) вище, Ми або остаточно видалимо, або знищимо відповідні Персональні Дані, або знеособимо їх. 

 

8. РОЗКРИТТЯ, ЗБЕРІГАННЯ ТА/АБО ПЕРЕДАЧА ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

 

Ми вживаємо відповідних заходів (наведені нижче) для забезпечення конфіденційності та безпечного зберігання Ваших Персональних Даних. Однак зауважте, що ці засоби захисту не поширюються на інформацію, яку Ви вирішили оприлюднити у загальнодоступних місцях, таких як соціальні мережі. 

 

Хто може отримати доступ до Ваших Персональних Даних. Ваші Персональні Дані оброблятимуться нашими уповноваженими співробітниками або уповноваженими співробітниками агентств залежно від конкретних цілей, для яких були зібрані Ваші Персональні Дані (наприклад, наші співробітники, відповідальні за питання захисту прав споживачів, матимуть доступ до Вашого облікового запису споживача). 

 

Заходи, що вживаються в операційному середовищі. Ми зберігаємо Ваші Персональні Дані в операційному середовищі з використанням відповідних заходів безпеки для запобігання несанкціонованому доступу. Ми дотримуємося високих стандартів захисту Персональних Даних. Передача інформації через мережу Інтернет, на жаль, не є повністю безпечною, і хоча Ми зробимо все можливе, щоб захистити Ваші Персональні Дані, Ми не можемо гарантувати повної безпеки даних під час їх передачі через наші веб-сайти/додатки.

 

Що Ми очікуємо від Вас. Важливо, щоб Ви також сприяли безпечному зберіганню Ваших Персональних Даних. При реєстрації облікового запису в мережі Інтернет, будь ласка, переконайтеся, що Ви обрали пароль, який буде важко відгадати іншим, і ніколи його нікому не повідомляйте. Ви відповідальні за конфіденційне зберігання Вашого пароля та будь-яке використання Вашого облікового запису. Якщо Ви використовуєте загальнодоступний або чужий комп’ютер, ніколи не обирайте функцію запам’ятовування Вашого імені користувача/адреси електронної пошти або паролю і переконайтеся, що Ви виходите зі свого облікового запису щоразу, як залишаєте комп’ютер. Вам також слід використовувати налаштування конфіденційності, які Ми надаємо на нашому сайті/додатку.

 

Передача Ваших Персональних Даних. Зважаючи на міжнародний характер нашого бізнесу, у нас може виникнути необхідність у передаванні Ваших Персональних Даних усередині Nestlé Group та третім особам( як зазначено у розділі 6 вище) у зв’язку з цілями, викладеними в цій Політиці Конфіденційності. З цієї причини Ми можемо передавати Ваші Персональні Дані до інших країн, в яких можуть діяти закони та вимоги до захисту даних, відмінні від тих, що діють у країні, де Ви перебуваєте. 

 

Ми також передаватимемо Ваші Персональні Дані до країн за межами Європейського економічного простору (ЄЕП) (наприклад, до інших організацій Нестле), включаючи країни, що мають інші стандарти захисту даних, ніж ті, що застосовуються в ЄЕП. Ми (i) запровадили затверджені Європейською Комісією стандартні контрактні положення для захисту Ваших Персональних Даних. Ви можете реалізувати ці права, надіславши запит (зв’язавшись із нами, як зазначено нижче) та/або (ii) покладатися на Вашу згоду (де це дозволено законодавством). 

 

9. ВАШІ ПРАВА 

 

Доступ до Персональних Даних. Ви можете отримати доступ до Ваших Персональних Даних та зробити запит на надання фізичної або електронної копії всіх Ваших Персональних Даних, що зберігаються у Нас. Ви також маєте право отримати інформацію про джерело збирання Ваших Персональних даних. 

 

Ви можете реалізувати ці права, надіславши запит Нам на електронну пошту або поштову адресу, зазначені у розділі 12, вказавши прізвище, ім'я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує особу, яка подає запит, відповідно до пункту 1 частини четвертої статті 16 Закону України «Про захист персональних даних». Якщо запит подано іншою особою у Ваших інтересах, без надання доказів того, що запит законно зроблено від Вашого імені, запит буде відхилено. Будь ласка, зверніть увагу, що будь-яка інформація про Вашу особу, надана Нам, буде оброблятися тільки у відповідності та в межах, дозволених чинним законодавством.

 

Інші права (наприклад, зміна, знищення Персональних Даних). Ви можете (i) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни, виправлення, видалення Ваших Персональних Даних у передбачених законом випадках; (ii) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку Ваших Персональних Даних під час надання згоди; та (iii) відкликати згоду на будь-яку з операцій з обробки даних. 

 

Відповідно до чинного законодавства Ви також маєте право пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки Ваших Персональних Даних. 

 

право заперечувати на підставах, що стосуються Вашої конкретної ситуації щодо використання Нами відповідних Персональних Даних Нами або від нашого імені; і 

 

право заперечувати проти обробки Ваших відповідних Персональних Даних Нами або від нашого імені для цілей прямого маркетингу. 

 

Зверніть увагу, що за певних обставин Ми не зможемо видалити Ваші Персональні Дані без видалення Вашого облікового запису. Ми можемо вимагати збереження деяких Ваших Персональних Даних після того, як Ви подали запит на їх видалення, з метою виконання наших юридичних або договірних зобов’язань. Відповідне законодавство може також дозволити Нам зберігати деякі Ваші Персональні дані. 

 

На наших веб-сайтах є спеціальна функція, за допомогою якої Ви можете переглядати та редагувати надані Вами Персональні Дані. Зверніть увагу, що Ми вимагаємо від наших зареєстрованих споживачів підтвердити свою особу (наприклад, ідентифікатор для входу/адресу електронної пошти, пароль), перш ніж вони зможуть отримати доступ до даних свого облікового запису або внести зміни. Це допомагає запобігти несанкціонованому доступу до Вашого облікового запису. 

 

Ми сподіваємося, що зможемо задовольнити Ваші запитання щодо способу обробки Ваших Персональних Даних. Однак, якщо у Вас є невирішені питання, Ви також маєте право подати скаргу до компетентних органів. 

 

10. МОЖЛИВІСТЬ ВИБОРУ, ЯК МИ ВИКОРИСТОВУЄМО І РОЗГОЛОШУЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ 

 

Ми надаємо Вам можливість контролювати, які Персональні Дані Ви надаєте Нам за допомогою наступних механізмів: 

 

Файли Cookie/аналогічні технології. Ви керуєте своєю згодою за допомогою (i) вбудованої програми на веб-сайті або (іі) Вашого браузера, щоб мати змогу відмовитися від усіх або деяких файлів Cookie/аналогічних технологій, а Ми могли сповістити Вас, коли вони використовуються. Див. розділ 4 вище. 

 

Маркетинг та рекламні акції. Ви можете дати згоду на використання Ваших Персональних Даних компанією Нестле для просування своїх продуктів або послуг, поставивши відповідні галочки в квадратиках, наявних в реєстраційних формах, або відповівши на питання наших представників Центру взаємодії зі споживачами Нестле («Лінія турботи Нестле»). Якщо Ви вирішите, що більше не хочете отримувати маркетингові повідомлення від Нас, Ви можете в будь-який час відмовитися від отримання таких повідомлень, дотримуючись інструкцій, наведених у кожному такому повідомленні. Щоб відмовитися від підписки на маркетингові повідомлення, відправлені будь-яким способом, включаючи сторонні соціальні мережі, Ви можете в будь-який час перейти за посиланням, доступним у кожному нашому повідомленні, зайти на веб-сайт/у додаток або сторонню соціальну мережу й налаштувати свої вподобання користувача в обліковому записі, зняти відповідні прапорці або зателефонувати до нашого Центру взаємодії зі споживачами («Лінія турботи Нестле»).  

 

Зверніть увагу, навіть якщо Ви відмовитеся від отримання маркетингових повідомлень, Ви, як і раніше, отримуватимете від нас адміністративні повідомлення, такі як підтвердження замовлення чи інших транзакцій, сповіщення про активність у Вашому обліковому записі (наприклад, підтвердження облікового запису, зміни паролю тощо) та інші важливі, не пов’язані з маркетингом повідомлення. 

 

Персоналізація (в режимах офлайн та онлайн): якщо Ви хочете, щоб Ваші Персональні Дані використовувалися Нестле для забезпечення індивідуального підходу до Вас та надання Вам таргетованої реклами і контенту, Ви можете вказати це, поставивши відповідні галочки в квадратиках, наявних в реєстраційній формі, або відповівши на питання наших представників Центру взаємодії зі споживачами («Лінія турботи Нестле»). Якщо Ви вирішите, що Ви більше не хочете отримувати персоналізований досвід від Нестле, Ви можете відмовитися від цього в будь-який час, для чого потрібно зайти на веб-сайт/у додаток і налаштувати свої вподобання користувача в обліковому записі шляхом зняття відповідних прапорців або зателефонувати до нашого Центру взаємодії зі споживачами («Лінія турботи Нестле»)

 

Таргетована реклама. Ми співпрацюємо з рекламними мережами та іншими постачальниками рекламних послуг («постачальники реклами»), які постачають рекламу від нашого імені та інших не пов’язаних з Нами компаній в Інтернеті. Деякі з цих рекламних оголошень адаптовані до Ваших інтересів на основі інформації, зібраної на сайтах Нестле або не пов’язаних із Нестле сайтах протягом певного періоду. Ви можете відвідати www.aboutads.info/choices, щоб дізнатися більше про цей тип реклами, а також про те, як відмовитися від такої реклами від компаній, які беруть участь в програмі Digital Advertising Alliance («DAA»). Крім того, Ви можете відмовитися від цього типу реклами в мобільних додатках від компаній, що беруть участь у DAA AppChoices, завантаживши додаток із магазину додатків iOS або Android. Ви також можете зупинити збір даних про Ваше місцезнаходження з мобільного пристрою, змінивши налаштування служби визначення місцезнаходження пристрою. 

 

11. ЗМІНИ В ЦІЙ ПОЛІТИЦІ 

 

Якщо Ми змінимо спосіб обробки Ваших Персональних Даних, Ми оновимо цю Політику. Ми залишаємо за собою право в будь-який час вносити зміни до наших підходів до обробки Даних та до цієї Політики, тому просимо Вас постійно перевіряти нашу Політику на предмет будь-яких оновлень чи змін. 

 

12. ВОЛОДІЛЕЦЬ (КОНТРОЛЕР) ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ 

 

ТОВ «Нестле Україна» виступає в ролі Володільця(Контролера) Ваших Персональних Даних.  

Якщо у вас є питання або коментарі стосовно Нашої Політики або Ви бажаєте подати скаргу щодо дотримання Нами законодавства про захист персональних даних, будь ласка, зв'яжіться з нами: 

 

Телефон: 0 800 50 09 50 

 

Електронна адреса: info@ua.nestle.com  

 

Ви також можете надіслати повідомлення на електронну адресу нашому відповідальному за захист персональних даних: dataprotection@ua.nestle.com  

 

Поштова адреса: 04070, Україна, м. Київ, вул. Верхній Вал, 72 в літері «А’»